HTML

gel lac.jpeg

A Gel-lac komoly kutató-fejlesztő munka eredményeképp jött létre, színes hibrid anyagú, amely a színes zselék tartósságát nyújtja.

A zselékhez hasonló tartósságú (kb. 2-3 hét). Az anyag lényege, hogy lakk-tartalma miatt lágyan, finoman terül, zselé tartalma miatt viszont 3 perc kötés után teljesen kemény. A vendégnek nem kell rá vigyáznia, mint a lakkra. Amikor már látszik a lenövés, akkor nem kell csiszolni, hanem teljesen egyszerűen le lehet oldani a gél-lakkot a körömről. A Gel-Lakkot azok is nagyon szeretik, akik eddig csak azért hordtak műkörmöt, mert szerették volna, hogy mindig ápolt legyen a kezük.

A Gel-Lac-ok rugalmas, leoldható anyagok, melyek ideális arányban tartalmaznak zselét és lakkot egyaránt (ezért van lakk szaguk), így pigment felvételük és fedésük egyedülálló, nem csomósodnak! A körömlakkoknál tartósabbak, azonban saját köröm erősítésére nem alkalmasak. A gyengébb körmű vendégeknél saját köröm erősítésére alkalmas leoldható zselével alapozz a Gel-Lac Clear helyett.

Alkalmazása, lépései:

  •  Alapréteg:

A köröm előkészítése után a Gel-Lac clear-rel vékonyan alapozó réteget kell felvinni és a köröm élét is le kell zárni, mind az alapozó clear-rel, mind a színnel. 
Előfordulhat, hogy a szín felvitelekor az anyag megcsúszik az alaprétegen (elmosódik a körömsánc közelében, nem lesz szép, kontúros). Ennek elkerülése érdekében két dolgot tehetsz: 
1. vagy vékonyabban kened az alapréteget, így köttetéskor kevesebb ragacs keletkezik a felületén
2. vagy az alapréteg köttetése után egy kitörölt ecsettel vagy szivacslappal eltávolítod a ragacsot

GL1.jpeg

  • Tökéletes fedés:

A legtöbb Gel-Lac már egy rétegben is tökéletesen fed. Van azonban néhány szín, amelyet érdemes két vékony rétegben felvinni.

  • Gel-Lac kötése:

A Gel-Lac-ok megfelelő arányú zselé-lakk összetételüknek köszönhetően tökéletesen átkötnek.

12465.jpeg

  • Gel-Lac leoldása:

A Gel-Lac a saját körmök károsodása nélkül kíméletesen eltávolítható, leoldható.

A Gel-Lac (akárcsak a leoldható zselék) nem oldódnak teljes mértékben! Áztatás során az anyag csupán annyira oldódik meg, hogy kaparó segítségével kíméletesen le tudjuk tolni. Tehát mindenképpen szükség van rá, hogy bőrfeltoló-kaparóval távolítsuk el az oldó folyadékban  feloldódott Gel-Lacot.

Az én kedvenceim leginkább a letisztult, finom árnyalatok. Körömszínek, puder, világos barna, barack és halvány rózsaszín. Időnként azért én is rákapok a sötétebb vagy éppen neonos színekre. ( neon narancs/sárga, szürke, vörös, piros. )

Szép napot! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aranyhaj.blog.hu/api/trackback/id/tr724791880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása