HTML

 

leadImage.jpeg

Kézfej:

Az első és legfontosabb a gondosan megtisztított kézfej.

Kezünk is ki van téve az időjárás viszontagságainak, a napsütésnek, a környezeti ártalmaknak, a szennyeződéseknek, a tisztítószereknek. Legtöbbször az A-vitamin hiánya okozza kezünk bőrfelületének kiszáradását. A kézháton nincs sok zsírszövet, így a kollagén termelés is lelassul, (ez részben a napozás, és a normális öregedési folyamatok miatt van) a kézfej látványosan öregszik. Legjobb, ha olyan krémet választunk, ami a bőrtípusunknak megfelelő. Száraz kézre gazdag hidratálókrémet kell kenni, ( Yves Rocher - Arnica Essential - gyógyszertárakban kapható, de a neutrogena és a patikákban kapható gyógynövényes kézrémek is kitűnőek) melyben nedvességmegkötő hatóanyagok vannak. Ilyen pl. a glicerin, az aminosavak és a hyaluronsav. Személy szerint a Spa és Wellness termékeket részesítem előnyben. :-)

Kéz-krémezése-300x300.jpeg

 

 Íme pár a Sara Beauty Spa termékek közül :

  • AROMATERÁPIÁS IZOMLAZÍTÓ KEZELÉS

Aromaterápiás masszázs-zselé. Rozmaring- és levendulaolaj, mentol, kámfor, feketenadálytő kivonatot tartalmaz, melyeknek kedvező bőrápoló tulajdonságait számos szakirodalomban igazolták. Egyaránt alkalmazható sportolás, megterhelő izommunka előtt és után is. Különleges frissítő hatást fejt ki testen és lábon egyaránt. Hatóanyagai megelőzik a baktériumok és a gomba elterjedését, csökkenti a reumás panaszokat.

  • ÉRFAL ERŐSÍTŐ KEZELÉS

    Élénkítő, vitalizáló gesztenyés masszázs-zselé. Olyan speciális gyógynövény komplexet tartalmaz, amely bőrregeneráló, nyugtató, hámképző, izzadás gátló, szagtalanító, összehúzó és bőrnyugtató hatása van A gesztenye kivonat kedvezően befolyásolja az egész test érrendszeri működését, feszesítő és rugalmasságfokozó. Kifejezetten ajánlott viszér kezelésekre, megszünteti a „nehéz láb érzet", javítja a vérkeringést és csökkenti a visszeres bántalmakat. A zselé maradéktalanul felszívódik, így a zselés-masszázs kifejezetten azoknak ajánlott, akik nem kedvelik, a zsíros-krémes ápolást, vagy zsíros a bőrűk.

  • CSOKOLÁDÉ KEZELÉS

    Magas kakaóvaj tartalmú, hidratáló, bőrpuhító, tápláló masszázskrém arc-, kéz-, és lábápoláshoz, testkezelésekhez. Kiváló alapanyagai révén selymesen ápol és hidratál, gyakori használatával megóvja a bőrt a kiszáradástól. A kakaóvaj könnyen és jól felszívódó növényi zsiradék, bőr-rokon alapanyag, bőrpuhító és utánzsírozó hatású, mely más hatóanyagokat még mélyebbre juttat. A krém rendszeres használata védi és ápolja, mégsem teszi zsíros érzetűvé a bőrt. Ajánlott bármely bőrtípushoz. Teljes testfelületre alkalmazható.

  • SELYEM és KOLLAGÉN KEZELÉS

    Magas kollagén tartalmú, tápláló masszázskrém arc-, kéz-, és lábápoláshoz, testkezelésekhez. Lassítja a természetes öregedési folyamatot, szabályozza a bőr nedvesség tartalmát. Egyéb bőrrokon anyagai elősegítik a rugalmasságából veszített bőr regenerálódását, ápolják és hidratálják azt. Tartalmaz még jázmin olajat, bőrfeszesítő szójaproteint, és selyemproteint, használatával nő a bőr feszessége és rugalmassága. Ajánlott bármely bőrtípushoz. Teljes testfelületre alkalmazható. (Ezt használom most, és IMÁDOM! :-) )

  • ANTIOXIDÁNS SEJTREGENERÁLÓ KEZELÉS

    Magas E-vitamin tartalmú bőrvédő masszázskrém arc-, kéz-, és lábápoláshoz, testkezelésekhez.

    Az E-vitamin természetes UV-szűrő. Antioxidáns, semlegesíti a sejteket károsító szabad gyököket. Hidratál, csökkenti a koleszterin szintet, erősíti az immunrendszert, segít a sebgyógyulásban. Nagy koncentrációban alkalmazva kiváló sejtvédő és vitalizáló hatású. A bőr egészséges, bársonyos, élettel teli lesz. Ajánlott bármely bőrtípushoz.

A köröm ápolása:

491341_my_hand-sxc.jpeg

A köröm körüli bőr hajlamos a sérülésekre, ezek pedig könnyen elfertőződnek, hiszen nehéz megóvnod a kórokozóktól. 

Próbáljunk meg leszokni a körömágy bőrének vagdosásáról, inkább vegyünk olyan termékeket, amelyekkel feloldhatjuk és letörölhetjük az elhalt bőrsejteket. Ha ez nem szimpatikus, akkor a felpuhított bőrt fapálcikával vagy egy törülköző sarkával tologathatjuk fel a körömről. Majd bekenhetjük körömágybőr ápolóval, ami hidratálja és táplálja körmeinket.

Hasadozott betört körmeinkre használjunk esténként táplálókrémet, növényi olajokat a körömre és a körömbőrre, illetve együnk sok zöldséget és gyümölcsöt, sörélesztőt, biotint, A, C, E-vitamintartalmú táplálékkiegészítőket

Tartsatok velem legközelebb is!  A következő alakalommal körömlakkokról, gel- lakkokról lesz szó! :)

Szép napot!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aranyhaj.blog.hu/api/trackback/id/tr604791813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása